Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat din Șoldănești l-ea dat bătăi de cap polițiștilor din Capitală - Video

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaМногоэтажный жилой дом
Многоэтажный жилой дом - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Șoldănești a fost reținut de luptătorii Fulger în sectorul Râșcani din Capitală - Poliția a fost alertată de o femeie de 36 de ani.

CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Un bărbat de 47 de ani, originar din raionul Șoldănești, a fost reținut pentru 30 de zile de polițiștii din sectorul Râșcani din Capitală pentru furt din locuințe. Oamenii legii au fost alertați pe 16 noiembrie, de proprietara unui apartament, o femeie de 36 de ani. Ea a declarat că i-au fost furate mai multe lucruri din casă. Oamenii legii au constatat că bărbatul a pătruns în locuinţă, forțând geamul termopan.

Bănuitul a fost reținut de poliţişti cu sprijinul luptătorilor Fulger. Potrivit Poliției, acesta era căutat pentru comiterea mai multor furturi. În prezent, au fost acumulate probe suficiente pentru a demonstra complicitatea acestuia încă în trei cazuri de furt, comise în sectorul Râşcani al Capitalei. Prejudiciul cauzat victimelor constituie aproximativ 11 mii de lei.

În cadrul audierilor, individul şi-a recunoscut vina. Bărbatul a fost judecat anterior pentru comiterea unor infracţiuni similare. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă o amendă de la 32 de mii 500 la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0