Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident grav lângă Kiev, cu implicarea unui cetățean moldovean - o persoană a murit

© Sputnik Accident

Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Un automobil a intrat în plin într-un tir condus de un cetățean al Republicii Moldova - o persoană a decedat.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Un cetățean al Republicii Moldova, aflat la volanul unui tir, a fost implicat într-un grav accident rutier, care s-a produs în apropiere de orașul Kiev, Ucraina. În urma impactul o persoană și-a pierdut viața.

Serghei Ştepa și Pavel Apostol - Sputnik Moldova
Viața după un accident rutier. Ce se întâmplă cu supraviețuitorii?

Potrivit presei din Ucraina, tragedia s-a produs marți dimineața pe centura de ocolire a localității Brovarî. Un tir „Mercedes” s-a ciocnit cu un autoturism de model Hyundai Accent. Tirul se deplasa spre Kiev. Autoturismul a apărut brusc în fața conaționalului nostru și acesta nu a reușit să întreprindă nimic pentru a evita impactul. În urma impactului, șoferul aflat la volanul Hyundai Accent a murit pe loc.

Potrivit Poliției din Ucraina, în momentul impactului autoturismul avea capota deschisă, însă nu se cunoaște care a fost motivul. Una din ipotezele cercetate este că din cauza vizibilității reduse, șoferul aflat la volanul „Hyundai Accent”, a ieșit pe contrasens. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0