Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Despre ce au discutat Andrian Candu, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu - detalii

Abonare
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, întreprinde o vizită de lucru la București - iată ce a discutat președinții celor două Camere ale Parlamentului României.

CHIȘINĂU, 27 nov - Sputnik. Președintele legislativului de la Chișinău, Andrian Candu, i-a invitat pe membrii Parlamentului României să participe în cadrul misiunilor internaționale de monitorizare a alegerilor parlamentare din anul viitor.

”Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut, astăzi, întrevederi cu președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la București, unde efectuează ultima vizită oficială din actualul mandat”, informează Parlamentul printr-un comunicat.

Candu le-a mulțumit omologilor săi pentru sprijinul acordat țării noastre în procesul de integrare europeană. În cadrul întâlnirilor au fost abordate teme legate de viitoarea președinţie a României la Consiliul Uniunii Europene, dar și despre un program de susținere puternică a Republicii Moldova din partea României care ar putea fi lansat anul viitor.

La rândul lor, președinții celor două Camere ale Parlamentului României și-au afirmat susţinerea perspectivei europene a Republicii Moldova şi reformelor interne pe traiectoria de integrare europeană a țării.

La finalul întrevederilor Președintele Parlamentului a semnat în Cartea de onoare a Senatului și cea a Camerei Deputaților din Parlamentul României și a înmânat Medalia Democrației lui Călin Popescu-Tăriceanu și lui Liviu Dragnea pentru contribuții remarcabile la aprofundarea relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și România, precum și pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor cu Parlamentul Republicii Moldova.

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldova / Andrian Candu la Parlamenul RomânieiVizita de lucru a președintelui Andrian Candu la Parlamenul României
Andrian Candu și Liviu Dragnea - Sputnik Moldova
1/2
Andrian Candu și Liviu Dragnea
© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldova / Andrian Candu la Parlamenul RomânieiVizita de lucru a președintelui Andrian Candu la Parlamenul României
Andrian Candu și Călin Popescu Tăriceanu - Sputnik Moldova
2/2
Andrian Candu și Călin Popescu Tăriceanu
1/2
Andrian Candu și Liviu Dragnea
2/2
Andrian Candu și Călin Popescu Tăriceanu

Totodată, președintele Parlamentului a fost decorat cu Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincție a Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Fluxul de știri
0