Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Duminica neagră la Hâncești: tragedia i-a șocat chiar și pe oamenii legii - VIDEO

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un apel telefonic, făcut după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, anunța Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție din Hâncești despre faptul că o casă din Mereșeni a fost incendiată. Veniți la fața locului, polițiștii, pompierii și medicii au rămas stupefiați.

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Tragedie dublă la Hâncești. Doi minori de 15 și 16 ani din Mereșeni, raionul Hâncești, au fost găsiți carbonizați într-o casă din sat. Un alt adolescent de 18 ani a fost transportat la spital în stare extrem de gravă.

Un apel telefonic, făcut după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, anunța Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție din raion despre faptul că o casă din Mereșeni a fost incendiată. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, pompierii și o ambulanță.  

În casa distrusă de flăcări au fost găsiți doi minori carbonizați, o fată și un băiat, alt tânăr a fost transportat la spital. Potrivit poliției, pe trupurile minorilor au fost depistate diverse leziuni, care vorbesc despre o moarte violentă.

Proprietara casei spune că minorii morți sunt băiatul ei de 16 ani și nepoțica de 15 ani.

Poliția investighează cazul.

Fluxul de știri
0