Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Care sunt cele mai scumpe și cele mai căutate zone imobiliare din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariRadu Adam
Radu Adam - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul imobiliar Radu Adam a relatat care sunt cele mai preferate sectoare de locuit luate cu asalt de către cetățeni și unde se vând cele mai scumpe imobile din Capitală.
Care sunt cele mai scumpe și cele mai căutate zone imobiliare din Capitală

Potrivit lui Radu Adam, moldovenii preferă să locuiască în blocurile în a căror preajmă există o infrastructură dezvoltată, centre de agrement, școli, grădinițe, centre alimentare sau stații de transport public.

"Cererea rămâne neschimbată de ceva timp. Cele mai căutate și cele mai scumpe apartamente sunt în sectorul Centru, urmează Botanica, Râșcani, Buiucani și Ciocana. Cel mai mare preț pentru un metru pătrat a unui apartament din Capitală constituie mai mult de o mie de euro", a declarat expertul imobiliar.

Totodată, expertul imobiliar a precizat că un preț mare nu mereu garantează și o calitate bună. Radu Madan le sugerează celor care își doresc să procure un apartament să apeleze primordial la serviciile unui agent imobiliar.

"Primul pas este căutarea unui specialist imobiliar care va veni cu toate ofertele potrivite conform nevoilor pe care le are cumpărătorul. Un specialist imobiliar nu este doar persoana care asistă la o tranzacție, ci mai mult, este persoana care inspiră încredere, vine cu propuneri, iar deja alegerea rămâne la discreția clientului", a punctat Madan.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0