Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scandal în trafic. Asistentul unui deputat liberal a amenințat oamenii legii

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Asistentul unui deputat liberal a scos din fire oamenii legii, după ce a refuzat să se conformeze prevederilor legislației naționale.

CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. Asistentul unui deputat liberal s-a opus cerințelor legale ale oamenilor legii de a opri automobilul pe care îl conducea. Agenții de patrulare au constatat că acesta conducea vehiculul fără a-și cupla centrura de siguranță.

Incidentul a avut loc, vineri seara, în centrul orașului Ialoveni. Șoferul a manifestat un comportament agresv, amenințând oamenii legii cu funcția pe care o deține. Cearta a început de la faptul că, asistentul deputatului le-a spus inspectorilor de patrulare că nu putea opri în sensul giratoriu. Agenții de patrulare l-au contrazis și au declarat că participanții la trafic sunt obligați să oprească acolo, unde le indică oamenii legii. 

Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, a prezentat ofițerilor de patrulare legitimația de asistent al unui deputat în Parlamentul țării.

Pentru încălcarea comisă în traficul rutier și cuvintele necenzurate aduse în adresa ofițerilor de patrulare, necuplarea centurii de siguranță, neîndeplinirea cerințelor agentului de patrulare și ultragierea lui, șoferul a fost documentat și i-a fost aplicată o amendă.

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că nu va tolera un astfel de comportament din partea conducătorilor auto care încalcă, și toți cei care își vor permite să nu respecte cerințele legale ale angajaților Poliției, indiferent de statutul lor și funcțiile pe care le ocupă, vor fi documentați conform legislației, fără excepții.

S-a stabilit că bărbatul, pe nume Alexandru Grecu, este asistentul deputatului liberal Lilian Carp. Parlamentarul a afirmat că acesta va fi eliberat pentru folosirea funcției pe care o deține în afara orelor de muncă. 

Fluxul de știri
0