Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O tânără blogger nu a fost lăsată să intre în muzeu: Află aici din ce cauză - Foto

© East News / Piero OliosiMuzeu - Imagine Simbol
Muzeu - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O bloggeriţă australiană, care are peste 275.000 de abonați pe Instagram, declară că i s-a refuzat intrarea la muzeul Luvru din Paris din cauza rochiței sale considerată "prea sugestivă".

CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. Bloggeriţa australiană, Newsha Syeah, spune că i s-a refuzat să intre în Luvru, Paris, din cauza rochiei sale "prea revelatoare" și a fost întoarsă de garda de securitate, care a făcut "gesturi îngrozitoare și dezgustătoare" în adresa sa înainte de a-i cere să "se acopere".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Newsha Syeh (@mewsha)

Furioasă, fata şi-a vărsat frustrarea pe Instagram și a adăugat în sprijinul "acuzațiilor" ei un extras dintr-un ghid neoficial din muzeu, în care se spune că "vizitatorii pot purta orice vor.

Bloggeriţa a publicat, de asemenea, o fotografie a ei unde putem vedea rochia în cauză, care este de fapt foarte dantelată.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Newsha Syeh (@mewsha)

"Ieri la Luvru, mi s-a refuzat intrarea. (...) Am fost cu inima ruptă pentru că am crezut că Luvru a scăpat de acest principiu arhaic. Se pare că nu este cazul", s-a plâns ea de Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Newsha Syeh (@mewsha)

Intervievat dup[ aceasta de tabloidului The Sun, Syeah a remarcat că a vizitat deja Luvru purtând o rochie similară și că nu are "nici o problemă cu asta". "A fost cu siguranță un prejudiciu personal", a spus ea.

În regulamentul său de procedură, însă, Muzeul Luvru afirmă că o "atitudine corectă este cerută publicului" și că se interzice "a fi în costum de baie, ]n piele goală, fără maion sau desculț".

Fluxul de știri
0