Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ghinion pentru doi hoți: Riscă ani de pușcărie pentru că au jefuit un bărbat - Video

© Sputnik / Miroslav Rotarihoț
hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat l-a agresat pe un alt bărbat după care i-a furat 50 de lei și telefonul mobil.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. În cadrul activităţilor de combatere şi prevenire a criminalităţii stradale ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Centru au identificat şi reţinut doi indivizi cu vârstele de 23 de ani şi respectiv 25 de ani, originari din raionul Florești. 

Aceștia fiind bănuiți de comiterea unui jaf în stradă în urma căruia a avut de pătimit un tânăr de 20 ani, originar din municipiul Chișinău.

Potrivit victimei, agresorii l-ar fi atacat în noaptea de 5 noiembrie curent, în jurul orelor 01:00 în timp ce se afla în parcul de pe strada Hristo Botev.  Prin aplicarea violenței, bănuiţii l-au deposedat de telefonul mobil de model “Samsung” și de 50 de lei, fugind ulterior într-o direcţie necunoscută.

Astfel, cauzând tânărului un prejudiciu în sumă de 4050 lei. Ei au fost localizaţi în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii, fiind încătuşaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Conform legislaţiei penale, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani. Anterior aceștia au fost judecați pentru infracțiuni similare.

Fluxul de știri
0