Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și-au împărțit pumni: A fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger

© Sputnik / Miroslav RotariFulger
Fulger  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au intervenit pentru a aplana două conflicte în Capitală. În ultimele 24 de ore  polițiștii au recepționat și reacționat în cazul a 17 solicitări a cetățenilor.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Aceștia au intervenit pentru a aplana două conflicte. Unul în stradă și al doilea într-un restaurant.Primul caz a avut loc pe bulevardul Moscovei. Un grup din patru persoane la ora 07:00 făceau gălăgie și aveau un comportament agresiv. La cerințele legale ale polițiștilor persoanele nu s-au conformat, fiind duse la Inspectoratul de Poliție a sectorului Râșcani pentru documentare.

Poliția l-a reținut pe un bărbat bănuit de uciderea tinerii din Cricova  - Sputnik Moldova
Societate
Luptătorii Fulger au descins într-un local din Capitală: Iată motivul - Video

Un alt caz a avut loc într-un restaurant. Vizitatorii localului s-au luat la ceartă și s-au bătut. În ambele cazuri a fost nevoie de intervenția Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă și a angajaților “Fulger” pentru a aplana conflictele.

În urma altercațiilor, mai mulți indivizi au fost duși la sectorul de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a scrie declarații cu privire la cele întâmplate. În ambele cazuri, persoanele ce au încălcat normele morale și tulburat ordinea publică şi liniştea au fost documentați prin prisma art. 354 Codul Contravențional, cu aplicarea amenzilor în mărime de 1500 lei.

Fluxul de știri
0