Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Groaznic: A crescut numărul morților în incendiile devastatoare din California, SUA

© Sputnik / Нил Уотерс / Trecere la banca de fotografiiIncendii în California
Incendii în California - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Corpurile a încă două victime ale incendiului devastator din California de Nord, SUA, au fost recuperate, numărul total al morților în incendiu ridicându-se la 83, a declarat Sheriff-ul Butte County Kory Honea.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Autoritățile au calculat, de asemenea, 2052 de persoane care anterior au fost considerate neînregistrate.

"În seara aceasta, două rămășițe umane suplimentare au fost recuperate în zona afectată, aducând numărul total de decese astăzi la 83", a spus Honea.

Între timp, 563 de persoane rămân incluse în lista persoanelor neînregistrate, potrivit lui Honea, care a vorbit într-un briefing zilnic pe pagina Facebook a Departamentului de Pompieri din Butte County. Șeriful a adăugat că autoritățile au reușit să găsească 307 de persoane din această listă în ultimele 24 de ore.

California - Incendii - Sputnik Moldova
Groaznic: O familie și-a filmat fuga cu automobilul prin flăcările din California - Video

Forțele de ordine au lucrat în zonele care au fost evacuate din cauza incendiului pentru a se asigura că acestea sunt sigure pentru ca oamenii să revină, a subliniat Honea. 

California a luptat cu câteva incendii uriașe, care au distrus deja peste 18.000 de structuri.

Joi se așteaptă furtunile în California, inclusiv în zonele afectate de incendii. În timp ce se așteaptă ca ploaia să aducă o ușurare celor implicați în lupta împotriva incendiilor, previziunile declanșează, de asemenea, temeri de alunecări de teren care ar putea fi cauzate de ploi.

Fluxul de știri
0