Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție mare unde parcați mașina: Iată ce ar putea să se întâmple cu automobilul

CC0 / Pixabay / manfredrichter / Авто на парковке
Авто на парковке - Sputnik Moldova
Abonare
Doi minori au spart mai multe mașini și au furat bunuri de preț din ele.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Doi minori de 16 și 17 ani originari din raionul Ungheni și Chișinău au fost reținuți pe urme fierbinți de polițiști. Cineva a alertat poliția și a anunțat că de pe strada Cuza Vodă din Capitală au fost furate mai multe bunuri dintr-un automobil de model Mercedes.

În scurt timp indivizii suspecți de comiterea infracțiunii au fost reținuți de ofițerul de sector cu suportul angajaților BPDS “Fulger”. Indivizii au fost duși la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentări şi investigaţii suplimentare.

Asupra lor au fost depistate şi ridicate o pereche de căști, telefon mobil și alte bunuri materiale. Potrivit primelor informaţii acumulate de poliţişti, minorii ar fi deteriorat geamurile încă de la alte cinci automobile din sectorul Botanica. În cadrul audierilor minorii și-au recunoscut vina.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat din Capitală riscă ani grei de pușcărie: Iată ce infracțiune gravă a comis

Indivizii nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind documentați de poliție pentru infracțiuni similare. Pagubele materiale estimate de către victime se ridică la suma de aproximativ 9 000 de lei.

Astfel a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate. Ei riscă sancțiuni sub formă de amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Totodată ofițerii de investigație al sectorului Botanica întreprind măsuri suplimentare în vederea complicității minorilor și în alte cazuri similare comise în Capitală.

Fluxul de știri
0