Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nebunie pe drumurile din Capitală: Iată ce s-a întâmplat în doar trei zile - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de accidente, persoane traumatizate și șoferi băuți la volan - Poliția Capitalei face bilanțul accidentelor rutiere din ultimele 3 zile.

CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Nebunie mare pe drumurile din Capitală. Pe parcursul ultimelor 72 de ore polițiștii au înregistrat şi documentat 123 accidente rutiere în urma cărora 18 persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

Oamenii legii precizează că în 29 de cazuri, şoferii au părăsit intenţionat locul accidentului, iar 5 conducători au urcat la volan în stare de ebrietate.

Totodată, au fost sancţionați 34 de şoferi care se fac vinovați de producerea accidentelor. Aceștia s-au ales cu amenzi a câte o mie 500 de lei și cu puncte de penalizare.

Polițiștii urmează să-i identifice și să-i sancționeze pe şoferii care au părăsit locul accidentului rutier cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani, iar în privința șoferilor care au fost implicați în acceidente rutiere fiind în stare de ebrietate alcoolică urmează a fi cercetați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate  alcoolică.

 

Fluxul de știri
0