Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Momentul în care un individ îi dă un pumn în gură unei fete – Video

Abonare
Un individ a agresat o tânără pentru ai fura telefonul și portofelul.

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Atac criminal în scara unui bloc din România. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care i-a dat un pumn puternic în față unei tinere pentru a o jefui, scrie libertatea.ro

Violență  - Sputnik Moldova
Societate
Bătaia este ruptă din rai pentru unii moldoveni: Date statistice îngrijorătoare

Poliția de peste Prut a confirmat că jaful a avut loc într-un bloc din Alba Iulia, în data de 17 noiembrie. Victima este o tânără de 20 de ani care, după ce a fost lovită, a rămas inconștientă pe podea. Fata venise în vizită la o prietenă. După ce a fost agresată, nu a fost găsită de nimeni și a plecat singură acasă.

Acolo, tânăra a luat legătura cu mama ei, căreia i-a povestit că nu își mai aduce aminte ce i s-a întâmplat, dar că a rămas fără telefon și portofel.

Ulterior, ea a mers la spital, iar medicii au anunțat poliția că au o posibilă victimă a unei agresiuni. La poliție, victima a declarat numai furtul telefonului și portofelului. Luni, polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au început cercetările. În scurt timp, principalul suspect a fost identificat și reținut, fiind acum la audieri.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost anterior condamnat pentru tâlhărie și viol, iar anul acesta a fost eliberat condiționat.

Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional. 

Fluxul de știri
0