Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Îngrozitor: Iată ce i s-a întâmplat unui copil care a pus benzină pe foc – Foto

Abonare
O minoră de 7 ani și fratele ei de doar 7 luni s-au ales cu arsuri și traumatisme pe față, cap și mâni după ce ea a încercat să aprindă soba.

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în seara zilei de 19 noiembrie, la ora 20:50, a avut loc o deflagrație a sobei dintr-o gospodărie din localitatea Bălăbănești, raionul Criuleni.

Doi copii, o fată în vârstă de 7 ani și fratele acesteia de doar 7 luni, au rămas de unii singuri acasă, iar minora a încercat să aprindă focul în sobă utilizând benzină. În urma aprinderii lichidului ușor inflamabil s-a produs explozia care a afectat soba din încăpere, iar cei doi copii s-au ales cu arsuri și traumatisme pe față, cap și mâini.

Minorii au fost preluați de urgență și transportați la Institutul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău. Cazul este cercetat de organele de drept. Inspectorul General pentru Situații de Urgență avertizează oamenii să nu lase copii de unii singuri acasă și să nu le permită utilizarea lichidelor ușor inflamabile sau a  surselor de încălzire. 

Fluxul de știri
0