Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O moldoveancă a murit în timp ce se întorcea acasă din Italia

© Sputnik / Евгений ПанасенкоЦерковная свеча
Церковная свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul va acoperi cheltuielile de repatriere a femeii decedate în accidentul din România. Premierul cere responsabililor să acorde ajutorul necesar celor care au avut de suferit.

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Guvernul Republicii Moldova va acoperi cheltuielile pentru repatrierea moldovencei decedate în accidentul rutier care a avut loc în seara zilei de luni, în apropierea localității Mărășești, România. În același timp, Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență va monitoriza în continuare starea celor 6 pacienți internați la Spitalul de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, până la întoarcerea acestora acasă.

Accident - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Groaznic: O mașină a intrat în mulțime în Barcelona, Spania - Mai mulți răniți (Foto)

Prim-ministrul Pavel Filip a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar persoanelor aflate în dificultate în urma producerii accidentului și familiilor acestora. Șeful Executivului a transmis condoleanțe rudelor și apropiaților persoanei decedate în tragicul accident.

Conform informației Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, la data de 19 noiembrie, ora 16:48, pe șoseaua DJ-204E, în apropierea localității Mărășești, România, un autocar cu 13 cetățeni ai Republicii Moldova a derapat de pe asfalt și s-a răsturnat. În consecință, o persoană a decedat, iar alte 6 au suferit traumatisme și au fost transportate la spital. Încă 6 cetățeni moldoveni au fost cazați la Centrul de permanență din Mărășești. Autocarul venea din Italia și se îndrepta spre Republica Moldova.

Fluxul de știri
0