Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Brio Sonores pregătește o nouă surpriză pentru fani - Detalii

© Photo : Facebook / Mihai GandramanMihai Gandraman
Mihai Gandraman - Sputnik Moldova
Abonare
La 20 noiembrie, ora 18:30, trupa Brio Sonores va susține primul concert solo BRIOSONORES „IL MONDO”, organizat la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.
Brio Sonores pregătește o nouă surpriză pentru fani - Detalii

Mihai Gandraman - unul dintre membrii trupei Brio Sonores a declarat pentru Radio Sputnik Moldova că spectacolul este organizat cu susținerea Ambasadei Italiei în Republica Moldova cu prilejul marcării săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume 2018.

”Acesta este primul concert solo Brio Sonores în Republica Moldova. Alături de noi pe scenă vor evolua Cornelia Ștefăneț și Ana Cernicova, susținuți de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, director artistic și prim-dirijor Mihail Agafița”, a relatat Mihai Gandraman.

În cadrul concertului se vor colecta fonduri pentru direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, care urmează să creeze un centru comunitar de zi pentru copii și tineri.

Totodată, membrul trupei Brio Sonores a vorbit și despre lansarea unui nou album de colinde la începutul lunii decembrie.

”Pregătim un album cu cele mai renumite colinde din țară, dar și internaționale. Publicul avea nevoie de un asemenea album pentru sărbătorile de iarnă. Acest album va cuprinde 12 cântece, dar va fi și o piesă de autor, care sperăm că va fi desemnată cântecul Târgului de Crăciun din acest an”, a punctat Mihai Gandraman.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0