Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Bilanțul de dimineață: sate fără curent electric, mașini derapate și accidente

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au fost antrenați pentru efectuarea acțiunilor de deblocare a mijloacelor de transport, intervenția la lichidarea consecințelor accidentelor de circulație, dar și tractarea autovehiculelor derapate de pe traseu în urma condițiilor meteo nefavorabile.

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. IGSU a intervenit în urma a cinci accidente de circulație produse pe șoselele din raioanele Leova, Dubăsari, Ialoveni, Cahul și Anenii Noi. Mai mult, salvatorii au fost implicați la efectuarea lucrărilor de tracțiune a mijloacelor de transport derapate de pe drumurile din raioanele Strășeni, Hâncești, Orhei, Ungheni, Sângerei, Ialoveni, Telenești, Șoldănești, Criuleni, Drochia, Rezina, Bălți și Nisporeni.

În total au fost deblocate 42 de unități de transport, dintre care trei ambulanțe din raioanele Ungheni, Orhei și Criuleni, care urmau să ajungă la pacienți.

Conform datelor oferite de furnizorii de curent electric din teritoriu, către dimineața zilei de 20 noiembrie, fără energie electrică rămân parțial 17 localități din 4 raioane și anume: Strășeni, Orhei, Telenești și Călărași. Pentru reconectarea consumatorilor lucrează în teren brigăzi specializate. Potrivit informației Administrației de Stat a Drumurilor, pentru împrăștierea materialului antiderapant pe trasee lucrează 173 de unități de tehnică, fiind implicați 247 de muncitori.

Fluxul de știri
0