Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O teroristă sinucigașă s-a aruncat în aer în Groznîi, Rusia

© Sputnik / Саид Царнаев / Accesați arhiva multimediaСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
În acest moment, autoritățile încearcă să-i stabilească identitatea și și posibili complici, au anunțat reprezentanții poliției locale.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. La un punct de control al poliției din Groznîi, o femeie a cărei identitate nu a fost stabilită s-a aruncat în aer. Poliția Republicii Cecenia anunță că, din fericire, explozia nu a făcut victime între polițiști și civili.

Șeful interimar al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Cecenia, Apti Alaudinov, femeia s-a aruncat în aer la punctul de control din raionul Staropromîslovîi al orașului Groznîi. Ea s-a apropia de postul polițiștilor federali numărul 21. Oamenii legii, văzând că aceasta se comportă neadecvat, i-au cerut să se oprească și să se documenteze. Dar femeia a refuzat să se supună somațiilor polițiștilor și s-a aruncat în aer.  

Fluxul de știri
0