Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Moldova a început să ningă – FOTO

© Facebook / INPZăpadă pe carosabil în nordul ţării
Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova
Abonare
În sudul Republicii Moldova a început să ningă. Meteorologii prognozează ninsori slabe și lapoviță în aproape toate raioanele țării.

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. În mai multe regiuni ale Moldovei a început să ningă în această dimineață. Meteorologii prognozează ninsori slabe și lapoviță în aproape toate raioanele țării.

Pe rețelele de socializare deja au apărut poze cu primii fulgi de zăpadă. Primele postări publicate în internet sunt din raionul Căușeni.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță, pentru ziua de vineri, în centrul și sudul țării, precipitații mixte. Vineri noaptea spre sâmbătă vor cădea ninsori slabe. Diurnele vor coborî până la -5 grade Celsius în noaptea de vineri spre sâmbătă și până la -7 grade Celsius în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Vineri ziua, mercurul din termometre va oscila între 0 și +5 grade. Sâmbătă temperatura aerului se va încadra în intervalul 0.. +5 grade, iar duminică între +2.. +7 grade Celsius.

Fluxul de știri
0