Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Minorii fac ravagii în Capitală: Iată câte lovituri au dat

© Photo : Poliția Capitalei Minorii fac ravagii în Capitală
Minorii fac ravagii în Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci minori, cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani, originari din Capitală, au fost reținuți de poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, ei sunt suspectați de comiterea mai multe furturi.

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. Potrivit unui comunicat de presă al Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, între altele ei au furat un automobilul de model ,,Mazda”, în valoare de 16 000 de lei. Mașina era parcată în curtea casei proprietarului, pe strada Malina Mică.

Forțele de ordine au fost alertate de proprietarul automobilului. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. În urma acțiunilor special de investigații întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat în orașul Ialoveni, ulterior fiind identificați și reținuți și făptașii.

În alte doua cazuri polițiștii au fost alertați de către proprietarul unei stații de dezasamblare auto, amplasată pe strada Sprâncenoaia, și de proprietarul unui depozit  de pe strada Miorița. Și primul și al doilea au afirmat că persoane necunoscute care ar fi pătruns prin acces liber pe proprietatea lor și au furat mai multe piese auto și alte bunuri, cauzând o pagubă estimată la 19 000 lei.

Suspecții au fost identificați în scurt timp, în cadrul audierilor preliminare, și și-au  recunoscut vinovăția

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furtul automobilului și a altor bunuri, infracțiuni pentru care legislația penală în vigoare prevede amendă de la 29 000 la 67 500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Fluxul de știri
0