Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operațiune specială în Capitală: A fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger - Video

© Photo : Facebook / Unitatea de Gardă (Captura video)Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco
Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți cetățeni străini au ajuns victimele unui grup criminal - a fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Membrii unui grup criminal, cu vârstele cuprinse între 20 şi 30 de ani, originari din UTA Găgăuzia, au fost reținuți pentru 72 de ore de către polițiștii din sectorul Buiucani al Capitalei, în comun cu procurorii oficiului Buiucani și cu suportul luptătorilor Fulger.

Grupul era specializat în atacuri tâlhărești pe care le săvârșeau asupra persoanelor străine aflate în țara noastră.

Pe 14 noiembrie, au fost efectuate percheziţii la domiciliile membrilor grupului criminal. Potrivit Poliției, aceștia au mai fost judecați anterior pentru comiterea unor infracțiuni similare.

Oamenii legii au stabilit că pe 22 septembrie, bănuiţii au spart un apartament din sectorul Buiucani, unde aplicând violența asupra unui cetățean străin, amenințând-ul, i-au furat bani, carduri bancare, actele de identitate, cauzând victimei de 60 de ani un prejudiciu de 5350 de lei.

”Indivizii aveau o schemă bine organizată prin care comiteau infracţiunile, aceştia fiind mascați cu cagule și mănuşi”, informează Poliția printr-un comunicat.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru tâlhărie. Aceștia riscă privațiune de libertate pe un termen de la 6 la 10 ani.

Fluxul de știri
0