Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ai o idee de afacere ? ”Noi te premiem"

© Sputnik / Miroslav RotariIra Cebotari
Ira Cebotari - Sputnik Moldova
Abonare
Comunitatea Angry Business care dezvoltă afaceri în Republica Moldova a lansat un concurs care va premia ideile de business, chiar și cele mai fanteziste. Zeci de tineri care au inspirație și mult entuziasm nu au decât să elaboreze un plan de afaceri iar câștigătorii vor încasa premii bănești, dar și vor beneficia de consultanță profesionistă.
Ai o idee de afacere ? "Noi te premiem"

Invitata emisiunii Sputnik Matinal, Ira Cebotari, coordonatoarea concursului Start & UP, susține că acest proiect a fost desfășurat cu scopul de a-i ajuta pe viitorii antreprenori care vor să-și lanseze afaceri pe termen scurt. Bineînțeles, acestea trebuie să coincidă cu realitățile din țară și să fie implementate cu eforturi rezonabile.

"La concurs se pot înscrie persoane care au atins vârsta de 16 ani, iar ideea de afacere să fi fost lansată de cel mult trei luni. Termenul limită de depunere a dosarului este 30 noiembrie. Vor fi selectate zece cele mai originale idei ca mai apoi doar trei dintre ele să fie desemnate câștigătoare. Se vor oferi premii bănești, consultanță și cadouri din partea partenerilor", a declarat Ira Cebotari. 

Potrivit organizatorilor, asemenea concursuri le oferă o șansă în plus celor care vor să-și deschidă o afacere, să întâlnească potențiali investitori, să aibă acces la promovare media și online, precum și oportunități de îmbunătățire a afacerii.

Fluxul de știri
0