Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Potop: Zăpada a făcut ravagii la Kiev – Ajunge și la Chișinău?

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoKiev
Kiev - Sputnik Moldova
Abonare
În jur de 300 de utilaje de deszăpezire au ieșit pe străzile capitalei ucrainene, unde noaptea a nins și s-a pus un strat gros de zăpadă, au anunțat autoritățile municipale pe site-ul lor.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Zăpada căzută marți noaptea în Kiev a pus în dificultate circulația, provocând ambuteiaje și multe accidente de circulație, transmite RIA Novosti.

Ninsori în Moldova - Sputnik Moldova
Avertismentele meteorologilor se adeveresc: Au căzut primii fulgi în Capitală - Video

Administrația capitalei ucrainene a scos pe străzi 287 de utilaje de deszăpezire și 61 de echipe de muncitori care au curățat zăpada cu lopețile. Ei curăță trotuarele și împrăștie pe ele și pe carosabil material antiderapant.

Cantitatea de omăt a fost atât de mare încât în lucrările de deszăpezire a fost utilizată tehnica grea.

Oricum, într-o singură zi au avut loc peste 50 de accidente rutiere. Unele străzi așa și nu au mai fost curățate deoarece tehnica grea nu a putut să ajungă acolo din cauza ambuteiajelor.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a anunțat ninsori doar pentru ziua de vineri în sudul Republicii Moldova și luni în nordul țării. Joi însă va ploua în toată țara.

Fluxul de știri
0