Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

OPEC: Rusia a stabilit un nou record postsovietic la extragerea petrolului

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Trecere la banca de fotografii le gaz russe
 le gaz russe - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În octombrie Rusia a atins un nou record privind nivelul de extragere a petrolului, se spune în raportul din noiembrie al OPEC.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) a publicat raportul în care se spune că Rusia a atins în luna octombrie un nou record postsovietic privind nivelul de extragere a petrolului. În această țară se extrage în medie 11,6 milioane de barili în 24 de ore.

Ceremonia de inaugurare a lui Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Rusia trebuie să scape de „povara dolarului” în comerțul cu petrol

„Rusia a stabilit în octombrie un nou record postsovietic la extragerea petrolului, sporind extragerea cu 50 mii de barili de petrol în 24 de ore față de luna precedentă, atingând o medie de 11,6 milioane de barili de petrol pe zi, potrivit unei estimări preliminare”, a comunicat organizația.

Totodată, din datele raportului OPEC, reiese că organizația și-a majorat prognoza privind extragerea de hidrocarburi lichide în Rusia pe anul 2018, de la 11,19 milioane, până la 11,24 milioane de barili pe zi; pentru anul 2019 – de asemenea, de la 11,19 milioane, până la 11,24 milioane de barili pe zi.

Fluxul de știri
0