Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Momente de coșmar la Iaşi, Romania: Mașini izbite frontal, şoferi la spital - Video

© Sputnik / Miroslav RotariAccident - Imagine Simbol
Accident - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Totul a pornit de la o depăşire pe care şoferul unui autoturism de model Skoda a vrut să o facă în localitatea Cârlig din judeţul Iaşi.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. O dimineaţă de toamnă şi momente de groază – iată cum poate fi sintetizat ce s-a petrecut astăzi în localitatea Cârlig, Romania, acolo unde un şofer, dornic să ajungă mai repede la destinaţie, a intrat într-o depăşire, reuşind să izbească frontal un Ford care mergea regulamentar din sens opus.

În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi, iar maşinile lor, avariate.

Туман - Sputnik Moldova
Societate
Grav accident rutier cu implicarea unui camion de mare tonaj - Video

Şoferul autoturismului Skoda a fost rănit grav. Cu alcooltestul a fost verificat numai şoferul Fordului, rezultatul fiind zero, informează ziaruldeiasi.ro

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ambii conducători auto au fost transportați la spital. Unul dintre bărbați, în vârstă de 39 de ani, care rămăsese încarcerat are politraumatisme: traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial sever, fractură a umărului stâng, contuzie toraco-abdominală.

Celălalt bărbat, în vârstă de 59 de ani, are traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominală.

De asemenea, un pasager dintr-o maşină a pornit la spital pe cont propriu, fără să mai aştepte echipajele de prim-ajutor.

Fluxul de știri
0