Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Patru copii și un matur, mușcați de câine la Strășeni: Cum a reacționat premierul Filip

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaCabinetul de Miniștri al Republicii Moldova
Cabinetul de Miniștri al Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Filip a cerut persoanelor responsabile să soluționeze problema câinilor vagabonzi care prezintă un real pericol pentru populație.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. În debutul ședinței de astăzi a Guvernului, prim-ministrul Pavel Filip a cerut de la persoanele responsabile să fie luate măsuri mai stricte în ceea ce privește cânii vagabonzi, dar și cei domestici, care pun deseori în pericol sănătatea și chiar viața oamenilor. Reacția premierului a intervenit după ce patru copii și un matur au fost mușcați de un câine de rasă în orașul Strășeni.

 „Vreau să îi mulțumesc polițistului care a acționat foarte ferm și hotărât. Vreau să atragem atenția în parcuri, unde oamenii ies cu câinii”, a declarat Filip.

Pavel Filip i-a cerut ministrului Afacerilor Interne să vină cu soluții și propuneri pentru a rezolva această problemă. La fel, premierul a cerut sancțiuni mai dure pentru persoanele care își plimbă câinii fără botnițe.

Salvare spectaculoasă: În regiunea Baikal un câine a fost scăpat din încleștarea gheții>>>

Amintim că patru copii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani și o femeie în vârstă de 62 de ani au fost spitalizați după ce au fost atacați de un câine de rasă  Rottweiler în orașul Strășeni.

Fluxul de știri
0