Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Îngrozitor: Un copil lovit pe zebră la Buiucani se află în stare critică

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь ambulanță urgență
Скорая помощь ambulanță urgență - Sputnik Moldova
Abonare
Medicii luptă pentru viața unui băiețel care a avut de suferit în urma unui accident rutier, sora sa este în afara oricărui pericol.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Copilul care a fost lovit de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni, pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Capitalei, se află în stare critică, au comunicat pentru Sputnik surse din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Copii ”V. Ignatenco”.

Полиция - Sputnik Moldova
Societate
Inconștiența face victime: Două persoane și-au pierdut viața în accidente

Băiețelul de opt ani s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, fiind diagnosticat cu contuzie cerebrală, abdominală, dar și alte traumatisme. Copilul se ală în secția Reanimare, medicii luptă pentru viața acestuia.

Sora băiatului este de asemenea internată, fiind tratată în secția neurochirurgie. Starea acesteia este stabilă, viața ei este în afara oricărui pericol.

Luni seara, pe 12 noiembrie, un automobil a lovit o femeie de 53 de ani, care traversa strada Vasile Lupu împreună cu doi copii, pe trecerea de pietoni. Femeia, care este bunica copiilor, a fost internată la Urgență.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a declarat că nu a observat pietonii. Poliția a precizat că acesta nu se afla în stare de ebrietate.

Fluxul de știri
0