Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O mașină a ars totalmente pe strada Miorița din Capitală, în față la Radio Moldova – Video

Abonare
Internauții au postat imagini video și foto cu mașina în flăcări, dar și cu pompierii care au intervenit ca flăcările să nu se răspândească.

CHIȘINĂU, 13 noi – Sputnik. Din imaginele de pe rețelele de socializare înțelegem că pompierii nu au avut cm să salveze mașina, aceasta fiind distrusă de către flăcări.

🤬🤬🤬🤯😱😱😱😱😱🚨🔥

Publicată de Katerina Abramtova pe Marţi, 13 Noiembrie 2018

Deocamdată autoritățile nu au venit cu explicații pe acest caz. Mașina care a ars este un Peugeot.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că, în după amiaza zilei de astăzi, pompierii au fost solicitați pentru a stinge un automobil de model “Peugeot”, cuprins de flăcări pe strada Miorița din Capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:57. La fața locului, pentru lichidarea arderii au fost antrenate două echipaje de pompieri, care au reușit lichidarea flăcărilor la ora 13:35 minute.

În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit primelor informații oferite de pompieri, incendiul a cuprins 90% din suprafața autovehiculului. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Fluxul de știri
0