Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Internauții discută despre cum s-au salutat Putin și Trump - Foto

© REUTERS / Ludovic Marin / PoolPutin, Trump, Merkel, Macron
Putin, Trump, Merkel, Macron - Sputnik Moldova
Abonare
Strângerea de mână dintre Donald Trump și Vladimir Putin, prezenţi la ceremonia de comemorare a centenarului Armistițiului, care a pus capăt Primului Război Mondial, a fost analizată intens în mass-media și pe reţelele de socializare. Nici salutul dintre cei doi lideri şi gesturile care l-au însoţit nu au trecut neobservate.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Pe Internet au ajuns virale imaginile cu strângerea de mână dintre Vladimir Putin și Donald Trump în timpul comemorării centenarului încheierii Primului Război Mondial, eveniment care a avut loc duminică la Paris.

Momentul în care șeful statului rus îl tipărește pe umăr pe omologul său american și o salută pe Melania Trump ridicând degetul mare al mâinii în sus a provocat mai multe reacţii din partea internauților care au găsit sensuri ascunse în acest scurt schimb de gesturi.

​„Putin și Trump la Paris: acea întâlnire, în marjă”, a scris un jurnalist făcând aluzie la numeroasele zvonuri cu privire la un summit între Putin și Trump.

​„Putin a tras o fugă să-i mulțumească lui Trump pentru sancțiuni”, au glumit unii.

„Totuși, şeful Casei Albe a fost mai fericit să-l vadă pe Putin la Paris”, a spus un alt utilizator de Twitter.

„Putin i-a arătat degetul mare la Trump și l-a bătut pe umăr. Așteptăm analize interesante ale colegilor jurnalişti americani”, a scris Kremlinpool.

​„Putin și Trump s-au salutat la Paris. CNN va spune că au făcut schimb de criptograme”, ironizează un utilizator Twitter.

Alţii au analizat comportamentul altor lideri invitați la Paris.

​​Președintele Poroșenko a vrut, dar nu a reuşit să dea mâna cu Trump. „Eu, Piotr Poroshenko, ar fi trebuit să fiu în locul Melaniei Trump”, a glumit un alt utilizator.

Fluxul de știri
0