Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În Moscova scade indicele infracționalității

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaВид на Москворецкую набережную в Москве с высоты птичьего полета
Вид на Москворецкую набережную в Москве с высоты птичьего полета - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit primarului Moscovei, Serghei Sobianin, în capitala Rusiei jafurile și furturile de mașini s-au redus de patru ori.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. În ultimii ani, în Moscova s-a redus aproape de patru ori numărul jafurilor și furturilor de automobile, a comunicat primarul Moscovei, Serghei Sobianin, la festivitatea de inaugurare a noului sediu al Direcției Afacerilor Interne a Districtului Administrativ de Est.

„În ultimii 7 – 8 ani, în Moscova s-au produs schimbări revoluționare privind combaterea infracționalității. Puțină lume știe că la noi s-au redus de 3 – 4 ori astfel de infracțiuni precum spargerile, jafurile, furturile de mașini”, a spus Sobianin, citat de RIA Novosti.

Acesta a menționat că nu este vorba de reducerea infracționalității cu „o fracțiune de procent”. Orașul a devenit cu mult mai puțin periculos, în mare măsură datorită muncii dumneavoastră, vă mulțumesc foarte mult”, a spus Sobianin, adresându-se către lucrătorii Direcției Afacerilor Interne a Districtului Administrativ de Est.

Luni, edilul capitalei și ministrul Afacerilor Interne al Federației Ruse, Vladimir Kolokolțev, au inaugurat noul edificiu al Direcției Afacerilor Interne din raionul Izmailovo al Moscovei. Complexul administrativ cu nouă etaje are o suprafață de 24 de mii de metri pătrați și a fost construit conform unui proiect individual. În clădire sunt create condiții confortabile pentru desfășurarea activității, pentru antrenamentul și odihna angajaților. Centrul de expertiză și criminalistică este unul dintre cele mai dotate din Moscova și include 14 laboratoare dotate cu echipament de ultimă generație.

Fluxul de știri
0