Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sondaj: 64,5 la sută din ruși aprobă activitatea lui Putin

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Activitatea președintelui rus, Vladimir Putin, este aprobată de 64,5 la sută din ruși, potrivit ultimului sondaj realizat de Centrul Rus pentru Studierea Opiniei Publice.

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. Nivelul de aprobare a activității președintelui Rusiei, Vladimir Putin, este de 64,5 la sută, potrivit ultimului sondaj realizare de Centrul Rus pentru Studierea Opiniei Publice (VȚIOM). Datele prezentate se se referă la perioada 29 octombrie – 4 noiembrie. 

Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
În SUA a fost emisă o monedă consacrată întrevederii Putin–Trump, cu trei greșeli

În același timp, nivelul de aprobare a activității prim-ministrului și Guvernului rus se află la nivelul de 36,6 la sută, respectiv 41,6 la sută.

Primul loc în topul încrederii față de personalități politici este ocupat de Vladimir Putin – 36,8 la sută. Pe locul doi se află ministrul Apărării, Serghei Șoigu – 15,1, pe locul trei, ministrul Afacerilor Externe – Serghei Lavrov – 12,2 la sută. Activistul de opoziție, Aleksei Navalnyi, are o cotă de încredere de 0,8 la sută.

Cel mai popular partid rămâne a fi Rusia Unită – 35,5 la sută, fiind urmat de Partidul Comunist – 15,8 la sută, Partidul Liberal-Democrat – 11,9 la sută și Rusia Echitabilă, cu 5,6 la sută.

Fluxul de știri
0