Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce îi face un necunoscut Natalei Gordienko pe capota mașinii – Foto

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova
Abonare
Natalia Gordienko s-a afișat îmbrăcată sumar pe capota unei mașini de lux.

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. Natalia Gordieco și-a uimit din nou fanii. Aceasta a publicat o fotografie pe Instagram în care apare în tandrețuri cu un bărbat pe capota mașinii. Interpreta poartă îmbrăcăminte sumară și pare extrem de îndrăzneață. În imagine nu se vede fața bărbatului, dar ar putea fi vorba de un actor care participă la filmările noului său videoclip.

După ce a născut, Natalia Gordienko a devenit mult mai nonconformistă. Aceasta se afișează pe internet îmbrăcată în haine sumare, trezind imaginația bărbaților.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#autumn #mood 🖤

Публикация от Natalia Gordienko (@natalitsa)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

😎

Публикация от Natalia Gordienko (@natalitsa)

Invitată în studioul Sputnik Moldova, Natalia Gordienco, a declarat că pentru începutul lunii decembrie pregătește un show de zile mari la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. Concertul va avea loc pe date de 11 decembrie, chiar în ziua de naștere a interpretei.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

🖤

Публикация от Natalia Gordienko (@natalitsa)

”Va fi un concert deosebit. Noi facem un show mare, cu invitați speciali de la noi din țară și din străinătate. Este vorba de Vali Boghian, Adrian Ursu, SunStroke Project, Formația Acord și Ionel Istrati. Din străinătate vine Irakli Pirțhalava (Rusia) și Mohombi din Suedia ”, a mai declarat interpreta Gordienko.

Fericirea are un nume: Uite cât de mare s-a făcut băiețelul Nataliei Gordienko>>>

Pregătirile pentru concertul din decembrie au început încă din vară. Artista promite că va fi unul grandios, cu lumini și cu concept mai puțin întâlnit în țara noastră.

Fluxul de știri
0