Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Interpreta Aura, despre surprizele celui mai așteptat concert "Şlagărul Anului 2018"

© Sputnik / OsmatescoAura
Aura - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 13 noiembrie, pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac", va avea loc un show muzical de mare amploare – concertul "Şlagărul Anului 2018" sau Premiul Național în Domeniul Muzicii Ușoare din Republica Moldova, cu decernarea trofeielor pentru cei mai buni artiști si cele mai difuzate și solicitate melodii autohtone ale anului.
© SputnikInterpreta Aura, despre surprizele celui mai așteptat concert "Şlagărul Anului 2018"
Interpreta Aura, despre surprizele celui mai așteptat concert Şlagărul Anului 2018 - Sputnik Moldova
Interpreta Aura, despre surprizele celui mai așteptat concert "Şlagărul Anului 2018"

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpreta de muzică ușoară și una dintre organizatoarele evenimentului, Aura, a dezvăluit că în acest an a fost schimbat regulamentul decernărilor, după un model internațional , adică pe categorii.

Astfel, în acest an nu vor fi oferite 24 de trofee precum în anii precedenți, dar va fi o nominalizare la care se vor acorda doar zece premii pentru următoarele categorii:

1. Piesa anului

2. Artista anului

3. Artistul anului

4. Formatia anului

5. Colaborarea anului

6. Debutul anului

7. Live-ul anului (Concert solo)

8. Videoclipul anului

9. Producatorul anului

10. Premiul de Excelenta

Potrivit interpretei Aura, alături de artiștii de top din Republica Moldova, pe scenă vor evolua și interpreții de peste Prut, precum Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Dara și Mark Stam.

Mai mult decât atât, organizatoarele "Şlagărul Anului 2018", Aura și Nona Marian, au pregătit câte o premieră muzicală, pe care o vor interpreta în cadrul evenimentului, însă care nu va participa la nominalizare.

"În sfârșit am realizatat o piesă nouă cu Georgeta Voinovan. Este o piesă melancolică pe care am așteptat de mult timp să o lansez", a precizat Aura.

În acest an, festivalul-concurs "Şlagărul Anului 2018" a ajuns la cea de-a XI-a ediție.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0