Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Concert grandios și petreceri în masă: Orheienii sărbătoresc Hramul localității

Abonare
În piața din centrul orașului va avea loc un concert de sărbătoare cu participarea formațiilor „Noroc”, „Fly Project”, a interpreților Nadejda Cepraga și Pepe.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Joi la Orhei este sărbătorit Hramul orașului. În această zi se împlinesc 464 de ani de la fondarea localității. Autoritățile locale au pregătit un program cultural pentru toate gusturile. Locuitorii și oaspeții Orheiului sunt invitați la un concert grandios susținut de artiști cunoscuți. A fost organizată și o tombolă cu multe câștiguri.

Deschiderea solemnă a sărbătorii a avut loc la monumentul lui Vasile Lupu. La „Orhei-Land” s-a desfășurat sărbătoarea copiilor, cu eroi din povești, desene animate, dinozauri și animatori de peste hotare.

Nadejda Cepraga - Sputnik Moldova
Nadejda Cepraga face dezvăluiri în exclusivitate despre viața ei

Între orele 16.00 – 18.00, oaspeții participă la „Masa Mare” – o masă de sărbătoare grandioasă.

Principalul eveniment al serii va fi concertul de sărbătoare care va începe la ora 18.00 și va dura până la ora 21.30.

Vor evolua îndrăgita artistă Nadejda Cepraga, precum și formațiile „Fly Project”, „Noroc”, „Tharmis” și interpretul Pepe din România.

Sărbătoarea va culmina cu un foc spectaculos de artificii.

Orașul Orhei este al nouălea ca mărime din Republica Moldova. Potrivit datelor ultimului recensământ (2014), localitatea are 33600 locuitori.

Fluxul de știri
0