Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Al cui posterior este totuși mai frumos: Bătaie între concurente la „Miss BumBum”

Abonare
O concurentă violentă a luat cu asalt etapa finală a concursului Miss Bumbum din Brazilia și a confiscat panglica, spunând că posteriorul ei era singurul care era natural și le-a acuzat pe celelalte concurente că ar fi avut operații de îmbunătățire.

Ellen Santana, în vârstă de 31 de ani, a fost încoronată câștigătoarea concursului de la São Paulo, luni dimineață. Spectacolul plin de bucurie s-a transformat într-o scenă dintr-o Telenovelă în câteva momente, întrucât furioasa Aline Uva a rupt panglica de la Santana și a revendicat-o pentru ea însăși.

Concursul „Miss Earth” - Sputnik Moldova
Societate
Tânără din Moldova, favorita votului online pentru titlul „Miss Earth” - Foto

Uva, în vârstă de 27 de ani, a afirmat că posteriorul ei de 110 cm este "100 % natural", spre deosebire de cel al Santanei.

"Am apucat panglica câștigătoarei, deoarece sunt singura femeie care merită cu adevărat titlul", a declarat Uva reporterilor după aceea. "Eu sunt adevărata bum braziliană și nimeni nu poate să o ia de la mine. Cele trei femei care au obținut cele mai multe voturi sunt toate false, fundul lor fiind pur silicon, este o nedreptate".

Uva a primit cele mai multe voturi ale publicului în etapa anterioară a concursului, care a scos în evidenta cele 27 de concurente care reprezentau fiecare dintre statele braziliene până la finalul de 16. Reprezentanta Rio Grande do Sul a forțat și a scos panglica de pe câștigătoare.

La Miss Universo 2002 de Rusia, Oxana Fiódorova - Sputnik Moldova
Societate
Rusoaica Miss Univers își arată frumusețea, postând o fotografie într-o cămașă umedă

"Mi-a luat panglica, dar nu îmi poate lua niciodată titlul", a spus Santana, care a reprezentat statul Roraima. "Am lucrat cel mai mult și merit acest titlu, deoarece fundul meu este de departe cel mai tare. Pentru a fi un câștigător trebuie să știți cum să pierdeți și dacă aș fi pierdut aș fi făcut-o cu demnitate, spre deosebire de ea", a mai spus Santana.

Începând de anul viitor, competiția câștigă un impuls la scena internațională. Rusia va găzdui primul concurs Miss Bumbum World, care va avea loc la Moscova în mai 2019.

 

Fluxul de știri
0