Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: Ce le-a făcut unor minore un individ pervers din Comrat

CC0 / Pixabay / 3938030 / Ребенок
Ребенок - Sputnik Moldova
Abonare
Individul își pândea victimele pe terenul de joc sau în stradă, apoi le trăgea cu forța în locuri mai ferite.

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al orașului Comrat, a fost condamnat la 15 ani şi 3 luni închisoare, în penitenciar de tip închis, pentru o serie de acţiuni violente cu caracter sexual comise faţă de cinci minore din Basarabeasca.

Еще трое пензенских затворников покинули землянку - Sputnik Moldova
O tânără a fost violată și ținută captivă 15 ani: N-o să-ți vină să crezi cine a răpit-o

Procuratura raionului Basarabeasca a demonstrat că, în cursul lunilor februarie-martie curent, acesta a comis două tentative de viol şi trei acţiuni perverse asupra unor minore cu vârstele cuprinse între 12 şi 16 ani.

Potrivit probelor, inculpatul urmărea victimele pe stradă sau pe terenurile de joc, după care le trăgea cu forța în locuri ferite de ochii lumii, unde fie le pipăia, fie încerca să le violeze. Imediat după incidente, victimele le-au povestit părinţilor despre cele întâmplate, fiind alertaţi oamenii legii, iar agresorul a fost reţinut.

Inculpatul, în vârstă de 39 de ani, nu era angajat în câmpul muncii, iar anterior a mai fost condamnat pentru infracţiuni similare.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Fluxul de știri
0