Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon a discutat cu Putin problema transnistreană

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ В. Путина с президентом Молдавии И. Додоном
Встреча президента РФ В. Путина с президентом Молдавии И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
La încheierea vizitei oficiale la Moscova, liderul moldovean a discutat cu președintele Federației Ruse mai multe probleme, inclusiv cea a Transnistriei.

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că următoarea întâlnire cu liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, va avea loc până la sfârșitul anului curent.

Vin - Sputnik Moldova
Politică
Fără taxe de export în Federația Rusă: Promisiunile președintelui Dodon

Luni, în cadrul conferinței de presă cu privire la rezultatele vizitei sale oficiale la Moscova, Dodon a spus că a discutat cu liderul rus, Vladimir Putin, un număr mare de probleme referitoare la protecția socială, economie, energetică, sfera umanitară. Părțile au abordat și chestiunea Transnistriei, discutând despre deciziile importante care au fost luate în ultimele șase luni, precum și despre rezultatele discuțiilor cu liderul de la Tiraspol.

„Am discutat și despre viitoarea întâlnire cu domnul Krasnoselski care va avea loc în decembrie, așa cum am convenit la ultima întrevedere”, a spus Dodon.

Una dintre ultimele întrevederi dintre Dodon și Krasnoselski a avut loc pe 6 septembrie. Atunci părțile au discutat despre înțelegerile anterioare, importanța operațiunii de menținere a păcii și planurile pe viitor.

Fluxul de știri
0