Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De necrezut: Piloții dezvăluie secrete pe care nu le spun niciodată pasagerilor

CC0 / Pixabay / Gellinger / Avion
Avion - Sputnik Moldova
Abonare
Transportând sute de oameni pe zi, piloții au câteva secrete pe care nu le dezvăluie faţă de aceştia. Astfel, potrivit Daily Mail, piloții nu spun pasagerilor întregul adevăr cu privire la turbulențe, amenințările teroriste sau calitatea curăţeniei la bordul avionului.

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik, Doina Crainic. Credeai că știi tot ce se întâmplă când călătoreşti cu avionul? Există câteva secrete pe care piloții doresc să le ascundă faţă de pasageri.

Potrivit Daily Mail, nu te înşeli crezând că pentru un pilot este dificil să găsească aeroportul.

Макет салона ближнемагистрального пассажирского самолета Sukhoi Superjet 100 на МАКС-2017 - Sputnik Moldova
Societate
Trebuie știi asta: Iată care este cel mai sigur loc în avion - Foto

„Uneori este extrem de dificil să găsim aeroportul – sunt prea multe luminiţe în acea zonă!”, dezvăluie un pilot.

De asemenea, Ron Wagner, căpitan, recunoaşte că nu va explica niciodată pasagerilor cât de periculoase sunt turbulențele. Ca și colegii săi, el recomandă ca pasagerii să rămână așezați pe scaune pe tot parcursul zborului.

„Aceasta dacă nu doriți să ajungeţi lipiţi de plafon, deoarece turbulența poate apărea oricând”, adaugă el.

Verix Lin, pilot la Air China, a declarat că nu va spune niciodată călătorilor dacă un terorist îl amenință sau dacă există o bombă la bord.

„Nu vrem ca un grup de pasageri să se alarmeze, în timp ce ceilalți să se considere extrem de cunoscători încât să încerce să neutralizeze dispozitivul exploziv. În plus, unii pasageri panicaţi pot încerca să deschidă ușile de urgență în plin zbor”, a explicat acesta.

Un alt pilot, Randall Cummings, ascunde pasagerilor adevărul despre curăţenia care se face în avion.

„Uneori timpul este atât de scurt, încât cei care se ocupă de curăţenie nu fac decât să adune gunoiul și să plece. Măsuţele și alte suprafețe nu se dezinfectează. În plus, toaletele nu sunt întotdeauna curățate corespunzător”, a dezvăluit el.

Colegul său, pilotul Stuart Landau, afirmă că evită complet conversațiile mai puţin plăcute cu pasagerii: „Este mai bine ca anumite lucruri să nu fie spuse”.

Fluxul de știri
0