Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Video: O găină talentată a interpretat „O Mio Babbini Caro” de Puccini

Abonare
O găină a interpretat cu virtuozitate la pian compoziția „O Mio Babbini Caro” de Giacomo Puccini șocându-i pe internauți. Urmăriți în filmuleț prestația acestei „soliste”.

Găină talentată a devenit un adevărat star pe internet după ce video-ul a fost postat pe YouTube.

„Cântăreața” celebră își duce existența la o fermă din orașul american Boyds unde proprietarii îi dezvoltă talentele. În filmuleț pasărea cântă singură la pian, însă în majoritatea cazurilor evoluează împreună cu „trupa” sa.

„O Mio Babbini Caro” este o arie pentru soprană din opera „Gianni Schicchi” scrisă de compozitorul italian Giacomo Puccini în anul 1918.

Despre arie

Aria este interpretată de Lauretta, fiica lui Gianni Schicchi, după discuția lui Schicchi cu viitoarele rude. Disputa a fost atât de tensionată, încât Lauretta riscă să fie despărțită de iubitul său Rinuccio. Lauretta îi cântă tatălui despre dragostea sa pentru Rinuciio cu care nu se poate căsători, deoarece ea nu are zestre (familia lui Rinuccio nu-i dă voie să se însoare cu o fată săracă). Lauretta îl imploră pe tatăl său să o ajute, după care el pune la cale o aventură. Această arie lirică simplă contrastează cu celelalte componente ale operei în care domină atmosfera de fățărnicie, suspiciune și vrajbă a Florenței Evului Mediu.

Fluxul de știri
0