Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un feribot de pasageri s-a ciocnit cu o macara: Vezi ce a urmat în urma coliziunii

Abonare
Coliziunea a fost cauzată de vremea nefavorabilă, vânturile puternice deviind nava de la cursul său. Potrivit presei locale, nimeni nu a fost rănit în incidentul care a avut loc într-un port din Barcelona, unde containerele de marfă umplute cu produse inflamabile s-au aprins ca urmare a accidentului.

Un video cu un feribot de pasageri care se ciocnește cu o macara cargo într-un port din Barcelona a fost publicat online.

Înregistrările arată momentul în care nava a lovit macaraua, făcând-o să se prăbușească, determinând muncitorii de andocare să fugă în timp ce izbucnește focul.

Nimeni nu a fost rănit în incidentul care a fost cauzat de vânturi puternice și de curenți de mare care au ținut nava de la ancorare și au împins-o în fața macaralei portului, potrivit companiei italiene Grandi Navi Veloci, care deține feribotul.

Fluxul de știri
0