Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vizita Patriarhului Kiril în Moldova: Președintele Dodon oferă detalii

© Sputnik / Евгения Новоженина / Trecere la banca de fotografiiПрезидент Молдавии Игорь Додон во время пресс-конференции в Москве.
Президент Молдавии Игорь Додон во время пресс-конференции в Москве. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Republicii Moldova a oferit noi detalii despre vizita în țara noastră a Patriarhului Kiril al Rusiei.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. În cel mai apropiat timp, Patriarhul Kiril al Rusiei va vizita Moldova. Declarația a fost făcută pentru presa rusă de președintele Republicii Moldova Igor Dodon.

Potrivit șefului statului, între Chișinău și Moscova există o legătură duhovnicească datorită căreia pot fi depășite toate greutățile și provocările.

”Am avut o întrevedere cu Patriarhul Kiril. Din păcate, din motive întemeiate, nu a putut veni săptămâna trecută în Moldova. Am convenit că vizita va avea loc în cel mai scurt timp”, a declarat Dodon.

Vizita pastorală în Moldova a Patriarhului Kiril al Rusiei urma să aibă loc pe 27-28 octombrie. Ulterior, președintele Igor Dodon a anunțat despre amânarea vizitei Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Ruse și a promis că va oferi mai multe detalii după vizita oficială în Federația Rusă.

Fluxul de știri
0