Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Natalia Gordienco le pregătește admiratorilor săi o mare surpriză

© Sputnik / Miroslav RotariNatalia Gordienco
Natalia Gordienco - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Natalia Gordienco pregătește un concert de zile mari care va avea loc la Palatul Național "Nicolae Sulac", pe 11 decembrie, chiar de ziua ei.
Natalia Gordienco, pregătește un mega spectacol aniversar

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", frumoasa interpretă Natalia Gordienco a dezvăluit că pregătirile pentru concertul din luna decembrie au început încă din vară. Artista promite că va fi un show deosebit și unic în Republica Moldova.

"Conceptul pe care l-am ales pentru acest concert aniversar este "Fenix alive". Eu mă asociez cu această pasăre pentru că prin artă și prin muzică de fiecare dată simt că renasc", a declarat interpreta.

Natalia Gordienco a relatat că în cadrul evenimentului va interpreta 27 de piese. Artista va evolua în scenă alături de artiști autohtoni precum Vali Boghean, Adrian Ursu, SunStroke Project, Formația Akord și Ionel Istrati. Totodată, la concert vor participa și invitați speciali din străinătate. Este vorba de interpreții Irakli Pirțhalava (Rusia) și Mohombi din Suedia.

Artista își invită fanii să-i fie alături în această zi importantă și le promite o seară de neuitat, plină de emoții frumoase.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0