Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Iată ce au făcut doi bărbați chiar în centrul Comratului - Video

Abonare
Bărbații au avut nevoie de doar câteva minute pentru a săvârși infracțiunea - a fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Doi bărbați, de 21 și 27 de ani, originari din UTA Găgăuzia, sunt suspectați de săvârșirea unui furt în proporții deosebit de mari. Unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, iar altul urmează să fie dat în căutare.

Potrivit Poliției, aceștia ar fi pătruns la data de 20 septembrie, în incinta unei instituții de creditare din orașul Comrat. Ei au furat un safeu în care se aflau bani alte bunuri materiale, în valoare de 137 de mii 642 de lei.

”Aceștia au acționat pe timp de noapte, cu cagule pe cap, deteriorând ușa de la intrare, astfel în câteva secunde, suspecții  au săvârșit infracțiunea.  După ce au sustras safeul,  au scos banii din safeu  cu ajutorul unei răngi metalice. Deteriorat, safeul a fost găsit într-un lacul de la marginea orașului Comrat”, informează Instituția printr-un comunicat.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților de către ofițerii de investigații în comun  cu CAI a INI și polițiștii din IP Comrat, DP Găgăuzia, procurorii procuraturii UTA Găgăuzia  și cu suportul ofițerilor de la BPDS„Fulger”, au fost depistate și ridicate mai multe bunuri a căror proveniență nu este cunoscută.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt, iar suspecții riscă de la 7 până la 12 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0