Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată cum a fost întâmpinat președintele Igor Dodon la Moscova – VIDEO

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaПрезидент Молдавии И. Додон возложил цветы к Могиле Неизвестного Солдата
Президент Молдавии И. Додон возложил цветы к Могиле Неизвестного Солдата - Sputnik Moldova
Abonare
Protocol diplomatic și onoruri. Iată cum a fost întâmpinat președintele Republicii Moldova la Moscova.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și-a început vizita oficială în Federația Rusă, pe care o efectuează la invitația omologului său rus, Vladimir Putin.

Președintele moldovean a sosit marți seara în Capitala Federației Ruse. Șeful statului a fost întâmpinat pe aeroport cu toate onorurile. Consilierul municipal din partea PSRM, Nichita Țurcan, a publicat pe pagina sa de Facebook înregistrările video cu momentul deplasării cortegiului oficial al președintelui Republicii Moldova prin Moscova.

Potrivit agendei de lucru, la Moscova, șeful statului va avea întrevederi cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, alți oficiali ruși.

De asemenea, Igor Dodon va ține un discurs în fața studenților de la Universitatea de Stat din Moscova ”M.V. Lomonosov” și va avea o întrevedere cu reprezentanții celor mai importante media din Federația Rusă.

Fluxul de știri
0