Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Explozie la sediul FSB din Arhanghelsk - O persoană a decedat

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaColaboratorii Poliției și a Ministerului Situații Excepționale la intrarea în direcția FSB din regiunea Arhanghelsk, unde a avut loc o explozie
Colaboratorii Poliției și a Ministerului Situații Excepționale la intrarea în direcția FSB din regiunea Arhanghelsk, unde a avut loc o explozie - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O explozie a avut loc la sediul FSB din orașul Arhanghelsk. O persoană a decedat iar câteva au fost rănite.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. O explozie a avut loc la intrarea în sediul direcției FSB din Arhanghelsk, anunță centrul de informații al Comitetului Național Antiterorist din Rusia.

O persoană a decedat iar trei au fost internate la spital, a anunțat guvernatorul regiunii Arhanghelsk, Igor Orlov.

Acesta a subliniat că nu este vorba de exerciții, ci de ceva foarte serios. Orlov a dat asigurări că în regiune sunt luate toate măsurile de securitate necesare.

​Deflagrația a avut loc în interiorul sediului FSB, la intrarea în clădire, în prezent se efectuează acțiuni de identificare a victimelor, a adăugat guvernatorul.

Teritoriul din jurul clădirii a fost încercuit, iar din sediul instituției au fost evacuați toți angajații.

Specialiștii determină tipul dispozitivului care a explodat.

Fluxul de știri
0