Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mafia italiană oferă 5 mii de euro pe capul unui câine

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaДенежные купюры
Денежные купюры - Sputnik Moldova
Abonare
Gruparea Camorra a lansat vânătoarea asupra patrupedului, acțiunile căruia i-au costat pe mafioți milioane de euro, după ce acesta a descoperit mii de kilograme de cocaină.

CHIȘINĂU, 30 oct – Sputnik. Mafia italiană oferă o recompensă de 5 mii de euro pentru capul lui Pocho, câinele Poliției din Napoli care a depistat două tone de substanțe narcotice ce aparțineau grupării mafiote Camorra.

Gruparea a lansat vânătoarea asupra patrupedului, acțiunile căruia i-au costat pe mafioți milioane de euro, după ce acesta a descoperit mii de kilograme de cocaină.

Un copil de doar doi ani a căzut într-o fântână, la adâncimea de 16 metri - Sputnik Moldova
Societate
Intervenție mai puțin obișnuită pentru angajații IGSU: Iată pe cine au salvat - Foto

Câinele de rasa terrier are nouă ani. Patrupedul a aparținut unui medic care locuia lângă stadionul de fotbal din San Paolo, care a decis să transmită câinele poliției din Napoli după ce a descoperit că fiul său are alergie la părul de câine.

Presa care scrie despre faptele lui Pocho nu menționează cât timp a lucrat câinele în poliție, cert este că patrupedul a găsit cantități impunătoare de cocaină, ce aparținea mafiei italiene, astfel producându-i acesteia pierderi colosale.

Pocho și-a primit numele după faimosul fotbalist din Napoli, Ezequiel Lavezzi, al cărui  nickname era Pocho, ceea ce înseamnă Dolofanul.

Fluxul de știri
0