Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Informații noi despre moldovenii răniți în accidentul din Tver, Rusia

© Photo : Управление ГИБДД УМВД России по Тверской областиНа месте ДТП с участием микроавтобуса в Тверской области. 30 октября 2018
На месте ДТП с участием микроавтобуса в Тверской области. 30 октября 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit informaţiilor Ambasadei Republicii Moldova la Moscova, în urma accidentului au fost internaţi în spital 7 cetăţeni moldoveni, starea acestora este stabilă.

CHIȘINĂU, 30 oct – Sputnik. Starea moldovenilor internați în spital în urma accidentului din această dimineață din Tver, Rusia, este stabilă, asigură Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău (MAEIE).

”Potrivit informaţiilor Ambasadei Republicii Moldova la Moscova, în urma accidentului au fost internaţi în spital 7 cetăţeni moldoveni, starea acestora este stabilă. Misiunea diplomatică este în contact permanent cu autorităţile responsabile din regiune”, se spune într-un scurt comunicat al MAEIE.

Un grav accident rutier în care au avut de suferit 12 cetățeni moldoveni a avut loc în această dimineață în Rusia, regiunea Tver.

Potrivit poliției locale, 12 moldoveni au fost răniți în accidentul rutier, dintre care 7  au fost internați la spital. De asemenea, a avut se suferit și șoferul microbuzului.

На месте ДТП с участием микроавтобуса в Тверской области. 30 октября 2018 - Sputnik Moldova
Societate
Accident cumplit în Rusia, cu implicarea unui microbuz plin cu moldoveni

Moldovenii se aflau într-un microbuz la volanul căruia se afla un cetățean al Federației Ruse și care, potrivit poliției, nu avea permis de a conduce pentru un asemenea autovehicul.

Accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile. Microbuzul a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului din cauza poleiului format pe traseu. 

Șoferul microbuzului a fost interogat de poliție. Acesta are în palmares 60 de amenzi pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră.

Fluxul de știri
0