Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr din raionul Camenca le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Capitală - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reținut pe un tânăr din raionul Camenca după ce acesta a săvârșit o infracțiune chiar în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 29 oct - Sputnik. Polițiștii din sectorul Centru al Capitalei au reținut pentru 72 de ore un tânăr de 24 de ani, originar din raionul Camenca. Acesta este suspectat de furt dintr-un apartament.

Potrivit oamenilor legii, tânărul a mai fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Totul s-a întâmplat pe 24 octombrie, cânt polițiștii au fost alertați de o femeie de 54 ani. Oamenii legii au stabilit că bărbatul a pătruns în locuință prin geam. Acesta a furat un lănțișor din aur și 4 ceasuri, cauzându-i victimei un un prejudiciu de 46 de mii 500 de lei.

În cadrul audierilor, tânărul şi-a recunoscut vina, comunicând că a pătruns în locuință și a sustras bunurile material, din lipsa surselor financiare.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de la 32 de mii 500 la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0