Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: La Paris au început pregătirile pentru întrevederea dintre Putin și Trump

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, deocamdată nu sunt cunoscute detalii cu privire la întrevederea președinților Vladimir Putin și Donald Trump, însă pregătirile deja au început.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la posibila întâlnire a președinților Federației Ruse și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, le-a spus jurnaliștilor Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, citat de RIA Novosti.

„Deocamdată nu se cunosc detalii, abia au început pregătirile. Prin urmare, este încă devreme să vorbim despre aceasta”, a spus Peskov, răspunzând la întrebarea cât timp va fi rezervat pentru întrevederea dintre Putin și Trump, pe 11 noiembrie, la Paris.

Президент РФ В. Путин встретился с эмиром Катара Тамимом бен Хамадом Аль Тани - Sputnik Moldova
Rusia
Peskov: Putin este gata să întreprindă o vizită în SUA

Singurele negocieri bilaterale dintre Putin și Trump au avut loc în iulie curent la Helsinki.

Anterior, cei doi lideri mondiali s-auîmtâlnit doar în cadrul conferințelor internaționale: la summitul G-20 de la Hamburg din iulie 2017 și la summitul APEC de la Danang din noiembrie același an.

La întrevederea de la Helsinki, cei doi președinți au discutat practic tot spectrul relațiilor bilaterale și al agendei internaționale, ajungând la înțelegeri practice într-un șir de direcții.

Următoarea întâlnire a celor doi lideri este preconizată pentru data de 11 noiembrie la Paris.

Fluxul de știri
0