Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Karacențov a fost înmormântat astăzi la Moscova

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Trecere la banca de fotografiiЮбилейный вечер Николая Караченцова в Ленкоме
Юбилейный вечер Николая Караченцова в Ленкоме - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Nicolai Karacențov a fost înhumat la cimitirul Troekurovo alături de colegii săi artiști.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Artistul Poporului din Rusia Nicolai Petrovici Karacențov a fost înmormântat luni la cimitirul Troekurovo.

Legendarul artist Nicolai Karacențov a decedat pe 26 octombrie din cauza unui stop cardiac, cu o zi înainte de a împlini 74 de ani.

În februarie 2005, Nicolai Karacențov a fost victima unui grav accident la Moscova, fiind rănit grav la cap, după care nu s-a mai restabilit pe deplin și nu a fost în stare să-și continue cariera artistică la teatrul „Lenkom” și în cinematografie.

Luni, la teatrul „Lenkom”, atât de drag pentru Karacențov, a avut loc ceremonia de rămas bun de la marele actor venerat de întregul popor. Pe parcursul a cinci ore, oamenii și-au luat rămas bun de la Nicolai Karacențov. Actorul a fost însoțit pe ultimul său drum de aplauzele publicului.

Nicolai Karacențov a fost înhumat la cimitirul Troekurovo, alături de colegii săi artiști.

„Ni s-au propus cimitirele Troekurovo și Vagankovskoe, însă eu am ales Troekurovo, deoarece acolo este mult loc, este larg și alături odihnesc prietenii lui Colea: Natașa Gundareva, Liubov Polișciuk, Vladislav Galkin. În compania lor se va simți bine”, a spus Ludmila Porghina, văduva actorului.

Fluxul de știri
0