Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Karacențov a fost înmormântat astăzi la Moscova

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaЮбилейный вечер Николая Караченцова в Ленкоме
Юбилейный вечер Николая Караченцова в Ленкоме - Sputnik Moldova
Abonare
Nicolai Karacențov a fost înhumat la cimitirul Troekurovo alături de colegii săi artiști.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Artistul Poporului din Rusia Nicolai Petrovici Karacențov a fost înmormântat luni la cimitirul Troekurovo.

Legendarul artist Nicolai Karacențov a decedat pe 26 octombrie din cauza unui stop cardiac, cu o zi înainte de a împlini 74 de ani.

În februarie 2005, Nicolai Karacențov a fost victima unui grav accident la Moscova, fiind rănit grav la cap, după care nu s-a mai restabilit pe deplin și nu a fost în stare să-și continue cariera artistică la teatrul „Lenkom” și în cinematografie.

Luni, la teatrul „Lenkom”, atât de drag pentru Karacențov, a avut loc ceremonia de rămas bun de la marele actor venerat de întregul popor. Pe parcursul a cinci ore, oamenii și-au luat rămas bun de la Nicolai Karacențov. Actorul a fost însoțit pe ultimul său drum de aplauzele publicului.

Nicolai Karacențov a fost înhumat la cimitirul Troekurovo, alături de colegii săi artiști.

„Ni s-au propus cimitirele Troekurovo și Vagankovskoe, însă eu am ales Troekurovo, deoarece acolo este mult loc, este larg și alături odihnesc prietenii lui Colea: Natașa Gundareva, Liubov Polișciuk, Vladislav Galkin. În compania lor se va simți bine”, a spus Ludmila Porghina, văduva actorului.

Fluxul de știri
0